K sodelovanju in soustvarjanju Globalne SOFE ste vabljeni vsi, ki uporabljate ali se želite spoznati s kreativnimi strategijami in orodji za doseganje globalnih družbenih sprememb. Vabljeni na GLOBALNO SOFO!

Prijavite se na SOFINE globalne eNovičke:

Prijavite se na SOFINE globalne novičke ter bodite na tekočem z aktualnimi lokalnimi in globalnimi novičkami s področja umetnosti za družbene spremembe.

Sooblikujte SOFINE novice:

Pripravljate gledališko predstavo ali aktivistično akcijo, za katero želite, da jo vključimo med dogodke na naši spletni strani? Ste seznanjeni s kakšno pobudo, iniciativo, dobro prakso, organizacijo, ki deluje na področju kulture in umetnosti za družbene spremembe? Vabimo vas, da nam informacije in podporno dokumentacijo pošljete na: sofa[at]ekvilib.org in vključili jo bomo v SOFINE e-novice ter med Aktualno na naši spletni strani v rubriki Dogaja se

Pridružite se nam na SOFINIH izobraževalnih dogodkih:

SOFINA izobraževanja so kreativen prostor vzajemnega učenja, v okviru katerega organiziramo delavnice in usposabljanja, predavanja ter razprave s področij našega delovanja. Za več o možnostih sodelovanja nam pišite na sofa[at]ekvilib.org.

Vključite se na mednarodni fotografski natečaj:

Letno organiziramo mednarodni fotografski natečaj, na katerem je sodelovanje odprto tako za uveljavljene, profesionalne fotografe, kot tudi za ostale zainteresirane, ki se trudijo prispevati k bolj pravičnemu in uravnoteženemu globalnemu razvoju ter družbeno odgovornemu prikazovanju aktualnih razvojnih izzivov. Več o naslednjem natečaju si preberite na naših spletnih straneh.

Razstavljajte v SOFINI e-galeriji:

Vse tiste, ki ste aktivni na področju družbeno angažirane in dokumentarne fotografije, in ki imate reportaže ali zgodbe, povezane z našim delom in ki bi jih radi razstavili v naši e-galeriji, vabimo, da nam pišete na sofa[at]ekvilib.org in dogovorili se bomo o možnostih sodelovanja.

Razvoj umetniških akcij z družbeno kritično noto:

Želite opozarjati na družbene krivice, promovirati kulturo sprejemanja in varovanja človekovih pravic ter skozi umetnost spreminjati svet okoli sebe na lokalni in globalni ravni ter imate konkretne ideje in načrte ter predloge umetniških akcij? Vabimo vas, da jih realizirate skupaj z nami!

Podprite naše delo – prostovoljen prispevek namenite za naše delovanje:

Če želite naše delo podpreti s prostovoljnim prispevkom, lahko to storite tako, da željen znesek nakažete na naš račun:

Za: Ekvilib Inštitut
Naslov: Šišenska 89, 1000 Ljubljana
Račun: 02010-0253975842
Banka: NLB
Namen: donacija Globalna SOFA