Tax Justice Blogging Day

7. septembra 2016 se nam pridružite, ko bomo po Sloveniji, Evropi in svetu blogali o davčni pravičnosti!

Aktivisti in podporniki davčne pravičnosti, s podporo več kot 20 organizacij v Evropi in državah globalnega Juga, ki sodelujejo v evropskem projektu Gibanje za davčno pravičnost, pišejo bloge o različnih vprašanjih povezanih z davki, o tem, zakaj podpirajo davčno pravičnost in zakaj se jim zdi pomembno, da se spodbuja mlade v EU, da davčnim vprašanjem v njihovi državi namenijo več pozornosti. Na današnji dan 7. septembra 2016 poteka mednarodna pobuda projekta imenovana Tax Justice Blogging Day, ko se bo čez dan s promocijo njihovih blogov ustvarjal spletni hrup z namenom osveščanja javnosti o davčni pravičnosti – ko bodo skupaj pozivali k nujnim spremembam mednarodnih davčnih zakonov, ki so potrebne, da multinacionalke plačajo svoj pravičen delež davkov.

Spremljajte, komentirajte in delite objave vseh sodelujočih partnerjev iz 24 držav pod #TaxJustice! Najdete nas na Facebook-u, Twitterju in na Storify!

EU flag DevelopmentCooperation_Logo
Mednarodna pobuda Tax Justice Blogging Day je nastala v sklopu projekta Gibanje za davčno pravičnost, 
ki ga financirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije. Vsi in vsak prispevek objavljen
v sklopu pobude izraža izključno mnenje avtorja/avtorjev prispevka in ne predstavlja uradnega stališča financerjev projekta.
Najavljamo: Tax Justice Blogging Day
Tagged on: